Παροχές

Διεθνές Τουρνουά Πάλης

Διοργανώνεται στo Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων στις 28 – 30 Ιουνίου 2019 το METEORA WRESTLING ACADEMY - 2ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης με συμμετοχή αθλητών/ τριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, ηλικίας 10- 17 ετών (γεννηθέντες 2002-2009). Σκοπός του τουρνουά, είναι η γνώση του αθλήματος μέσω τέτοιων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν τόσο στην αναγκαία εισροή νέων μικρών παιδιών στην πάλη, όσο και την μακρόχρονη παραμονή τους σ΄ αυτό, αλλά και στην κοινωνική διείσδυση του αθλήματος.

Προπονήσεις

Καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων με τους καλύτερους προπονητές – εκπαιδευτές απ΄ όλο τον κόσμο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν βελτίωση της τεχνικής και της τακτικής, της φυσικής κατάστασης, της αγωνιστικής συμπεριφοράς, κτλ. Ομαδοποίηση των αθλητών και αθλητριών (ανά στύλ πάλης, ηλικία, κτλ).

Εργομετρικός Έλεγχος

Κατά τη διάρκεια του «METEORA WRESTLING ACADEMY - International model camp 2019», έμπειροι επιστήμονες από το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιστημονικό υπεύθυνο το Δρ Βασίλη Γεροδήμο, Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιήσουν εργομετρική αξιολόγηση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδηλώσεις

Θεματικές Βραδιές : Κινηματογραφική βραδιά, μουσική βραδιά, χορευτική βραδιά, βραδιά προβολής τοπικής κουλτούρας σε συνεννόηση με τις εθνικές αποστολές.

Τοπική Ιστορία & Πολιτισμός

Ξεναγήσεις στο Δήμο Μετεώρων (Καλαμπάκα, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ιερές Μονές Μετεώρων) και στο Δήμο Τρικκαίων (Τρίκαλα, Ακρόπολη - Φρούριο, Ασκληπιείο, Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη, Παλιά πόλη-Βαρούσι).

Διαμονή-Διατροφή

Διαμονή (προαιρετική): Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει σε επιλεγμένα Ξενοδοχεία της πόλης των Τρικάλων και περιλαμβάνει πρωινό. Διατροφή (προαιρετική): Όλες οι αποστολές θα παίρνουν το γεύμα και το δείπνο σε επιλεγμένα εστιατόρια της πόλης των Τρικάλων. Κρατήσεις μέσω της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο CAMP. Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση λόγω συγκεκριμένης διαθεσιμότητας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα σχετικά με τη διατροφή του συμμετέχοντος να σημειωθεί στις παρατηρήσεις στην αίτηση συμμετοχής.

Πρακτική εφαρμογή Διεθνούς Κανονισμού Πάλης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες από καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους διαιτητές αγώνων πάλης με πρακτική εφαρμογή του διεθνούς κανονισμού πάλης και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις τεχνικές τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων διαιτητών.